Creative, Youtube

DIY posterhanger met hout!

Thumbnail kopie

Een tijdje geleden zocht ik een houten ophangsysteem om mijn posters mee op te kunnen hangen, helaas na wat gegoogled te hebben kwam ik erachter dat ze tussen de 20 en 30 euro zijn. Toch wel erg prijzig voor alleen een paar latjes en een touwtje vond ik. Dus ging ik opzoek naar hoe ik zoiets zelf ook kon maken, ik vond een DIY op het internet wat eigenlijk vrij logisch in elkaar zat en ook heel makkelijk om te maken. Zodoende kocht ik een plint en pakte ik een zaag om ermee aan de slag te gaan.

Vrij snel was mijn posterhanger al klaar, ben je nou benieuwd hoe ik hem heb gemaakt? Kijk dan snel de video!

6 thoughts on “DIY posterhanger met hout!

  1. Super leuke DIY Romy! Ik heb toevallig gister een vintage achtige poster gekocht en ik vroeg me al af of ik ergens zo’n houten posterhanger zou kunnen kopen, maar ik denk dat dat op deze manier niet meer nodig is 😉 Nu nog wel even op zoek naar van dat tape en magneetjes hier in het dorp…

  2. Echt een superleuke DIY! Ik heb zelf (nog) geen posters, want ik weet nooit hoe ik ze op moet hangen. En in een lijst vind ik het niet zo leuk.. Maar dit is wel erg leuk! En wat vond je er eigenlijk niet zo netjes aan? Want ik vind het er wel netjes uitzien hoor :)

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *