Uncategorized

DIY | schilderijtjes pimpen!

654445

Heee, ik had vorige week ineens zo’n creatieve inspiratie golf. In het huis staan allemaal van die vreselijk lelijke schilderijen die ik binnen 5 minuutjes of zo heb gemaakt,, ik kon er op het gegeven moment echt niet meer tegen wanneer ik er naar keek, dus ben ik gaan bedenken met wat ik er mee ga doen. Eerst wou ik ze allemaal weggooien, maar toch vond ik dat best zonde. Toen bedacht ik me dat het leuk zou zijn als ik een landkaart zou ophangen, het leek me wel leuk om dat te combineren, en dus heb ik landkaarten vast geplakt op oude schildersdoeken haha, het resultaat vind ik erg leuk geworden nog.

 AFTER!

 Zo zag het er eerst uit.

Zo zagen de schilderijtjes er eerst uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *