Uncategorized

DIY simpele armbandjes!

Vandaag eens een Doityourself! Die heb ik al lang niet gedaan en omdat ik ze zelf zo leuk vind om te lezen en te maken heb ik het ook eens eindelijk weer gedaan. Dit keer hele simpele armbandjes die ongeveer 1 euro per stuk kosten, wauw een koopje!
Bij elke meeting wil ik graag een armbandje kopen als herinnering aan die dag, het is lastig om er één te vinden en dus koos ik er dit keer voor om er zelf één te maken! Het is ontzettend simpel maar hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!
Excuses voor mijn onverzorgde nagels.

21 thoughts on “DIY simpele armbandjes!

  1. Leuk! Ga zaterdag denk ik maar even de markt op om te kijken of ze nog leuke bedeltjes hebben! ik vraag me alleen af…hoe heb je ze uiteindelijk om je pols gemaakt?

  2. Echt een heel erg leuk filmpje en wat een leuke armbandjes! Ik zou alleen al voor dat winkeltje naar Groningen willen ondanks ik dan bijna 2,5 uur moet reizen, haha.
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *