Creative, Youtube

DIY / simpele originele kerstkaarten!

Thumbnail kaartjes

Thumbnail kaartjes

Nu kerst steeds dichterbij komt mogen we kerstkaarten versturen! De eerste zijn bij mij al onderweg, maar wanneer je nog geen verstuurd hebt dan is het zeker nog niet te laat! Net als vorig jaar heb ik weer een video waarin ik laat zien hoe je op een makkelijke manier je eigen originele kerstkaarten kunt maken. Superleuk om te maken maar stiekem nog leuker om te krijgen.

Kijk gauw de video als je wilt zien hoe ik de kaarten gemaakt heb!

Welk van de kaarten is jouw favoriet? 

 

7 thoughts on “DIY / simpele originele kerstkaarten!

 1. Die laatste en die met die ijsbeer zijn echt mijn favorieten! Zo’n kaart met een lerstboom van washitape heb ik vorig jaar ook gemaakt. Ziet er echt leuk uit en is ook helemaal niet moeilijk. Gave ideeën heb ik weer op kunnen doen uit je video Romy!!

 2. Hoi Romy.
  Heb je gisteren voor het eerst bekeken op you tube.
  Mijn complimenten voor je leuke tekeningen. Zo vrolijk.
  Zag net dat al je kaarten voor de kerst al zijn uitverkocht. Komen er nog meer?
  Fijne zondag.
  Groetjes van Marjan

  1. Ahh dankjewel, wat leuk om te horen, ik word helemaal blij van deze reactie!
   Het klopt inderdaad, er is nog 1 karrenset van 5 kaarten over volgens mij. Maar verder is alles uitverkocht, het ging sneller dan ik had verwacht. Helaas is het te laat om nog nieuwe kaarten naar de drukker te sturen en dus komen er pas volgend jaar weer nieuwe. Mijn excuses!

   U ook nog een fijne zondag en bedankt voor deze lieve reactie. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *