Creative, Youtube

DIY simpele sinterklaas surprise Emoji!

Surprise thumbnail kopie

Vandaag deel ik mijn laatste surprise idee met jullie! Ondertussen zijn er dit jaar al 2 nieuwe surprise video’s online gekomen die allemaal weer erg goed ontvangen zijn. Maar het kan natuurlijk zijn dat je nu aan het stressen bent omdat je nog last-minute een surprise moet maken maar je eigenlijk niet zoveel tijd meer hebt. Dan is deze surprise perfect, hij is makkelijk en snel te maken, je hoeft er niet eens goed voor te hoeven kunnen knutselen!

De manier waarop ik deze emoji surprises heb gemaakt is enorm simpel en je kan al wel zien hoe ik ze heb gemaakt. Maar als je toch een uitgebreidere “uitleg” wilt, dan komt deze DIY video waarschijnlijk goed van pas.

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Welke Emoji surprise vind jij het leukste? 

2 thoughts on “DIY simpele sinterklaas surprise Emoji!

  1. Leuk jullie. Moeten meer dingen van suprise uitleg en vidios ik heb er heel veel aan het was super makkelijk en leuk om te maken mijn vriendin is er super blij mee dank jullie wel bij het helpen van het maken ik ben blij dat ik deze website heb gevonden ik heb ook een poep drol voor mijn broertje gemaakt die vond het geweldig en mijn andere broertje die vond het ook geweldig ik hou heel veel van deze site dank jullie wel dat jullie mij hebben geholpen i love deze site ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Hopelijk hebben jullie nog meer
    Leuke siprises op de site eh wil zetten dank jullie wel voor de het leuke filmpje en de gooie en makkelijke uitleg dank jullie wel vooooor de 1000 keer hopelijk tot de volgende siprise die jullie online gaan zetten

    OKÉ DANK U WEL veel plezier met al je leuke dagen te hebben dank je wel VOOr al de leuk tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *