Creative

DIY / sinterklaas Instagram surprise!

Schermafbeelding 2015-11-1700 om 20.56.28

Nog 8 nachtjes slapen en het is pakjesavond! Afgelopen zondag deelde ik al een surprise video met jullie waar ik veel leuke reacties op heb gekregen. Daarom kon ik het niet laten om nog een surprise video te maken en stiekem vind ik hem uiteindelijk nog leuker geworden dan de Minion surprise. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Wat voor soort surprises hebben jullie in het verleden wel eens gekregen? 

 

12 thoughts on “DIY / sinterklaas Instagram surprise!

  1. Ohhh, wat ziet het er schattig uit! Super leuk idee :). Origineel ook. En gelukkig ziet het er best makkelijk te maken uit, dus dat is ideaal. Yay! PS: ik vind je kamer er ook zo leuk uitzien, met al die bekers met stiften en zo. Fijn weekend :)!

  2. Aaaah dit is ZO leuk gedaan!!! Nu wil ik ook surprises maken, haha. Voor mij is het echt eeuwen geleden dat ik een surprise heb gemaakt of gekregen. Volgens mij was de laatste keer op de basisschool. Toen was het meest creatieve dat iedereen kon maken een potloot of iets dergelijks.. Haha!

    – Saskia

  3. Deze vind ik ooknog leuker dan de minion surprise! Het verbaast me opnieuw hoe simpel dit eigenlijk is. Ik vind hem echt zo tof gemaakt! Ik ben niet zo goed in surprises maken, dus hoe simpeler hoe beter haha.

  4. Ohh, wat ben je toch weer creatief! Deze is inderdaad heel erg leuk! Ik had het zelfs nog net iets anders gedaan, zodat je de verpakking niet helemaal hoeft te slopen, haha, dat vind ik er zo jammer van! Je video is weer zo leuk om naar te kijken en heel leuk in elkaar gezet!
    liefs

  5. Wat is ‘ie supertof geworden zeg! Ik heb eergisteren al Sinterklaas gevierd, en 1 keer raden wat ik kreeg? Een fotocamera! (wel van een kartonnen doos hoor.. :)) Logisch, want ik loop altijd de hele dag rond met mijn Nikon, haha! Maar echt een toffe video Romy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *