Lifestyle

DIY / sinterklaas Minion surprise!

Schermafbeelding 2015-11-16 om 22.16.30

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer tijd voor pakjesavond, gisteren deelde ik al 10 cadeautjes voor 15 euro of minder, maar vandaag iets heel anders! In deze video laat ik namelijk zien hoe ik een simpele Minion surprise maakte in minder dan een half uur.

Ik ben heel benieuwd naar wat voor surprise jullie dit jaar gaan maken/gemaakt hebben, of misschien ga je wel helemaal geen sinterklaas vieren?

17 thoughts on “DIY / sinterklaas Minion surprise!

  1. Wat een geniale surprise! Zo makkelijk eigenlijk om te maken. Dat verbaast me echt! Wij vieren nooit sinterklaas met surprises. De kids van mijn zussen zijn nog klein, dus het wordt gevierd op de kinderen manier haha.
    Ik wil nog even zeggen dat ik je video ook heel duidelijk vind en tof vond om naar te kijken. Heel leuk gedaan en goed uitgelegd! Thanks voor het delen van dit leuke idee. :)
    Toffe blog heb je trouwens!

  2. Wauw je háár, haha sorry, I know daar gaat het niet over maar vind het zo’n toffe kleur! De surprise is heel goed gelukt, doe je inderdaad heel snel :) Ik moet dit jaar ook weer aan de bak hmmf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *