Creative, Youtube

DIY Sinterklaas surprise VW busje!

thumbnail kopie

thumbnail kopie

Kerst komt al snel dichterbij, maar niet alleen kerst.. Eerst hebben we nog sinterklaas! Nog iets meer dan 2 weken om precies te zijn, wat betekent dat velen weer cadeau en surprise stress hebben haha. Ik weet nog van “vroeger” (hoe moet je het anders noemen haha), dat ik nooit iets origineels wist om te maken. Overigens heb ik dat nu absoluut niet meer, ik heb nu enorm veel leuke ideeën voor originele surprises. En natuurlijk wou ik die ideeën graag met jullie delen, dus heb ik vandaag een video waarin ik laat zien hoe je (makkelijk) een schattig Volkswagen surprise busje kunt maken! Want zeg nou zelf; wie houdt er niet van VW busjes?

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Wat voor surprises heb jij ooit gemaakt?

6 thoughts on “DIY Sinterklaas surprise VW busje!

  1. Wat een creatie weer Romy! Ik vind hem heeeel gaaf geworden. Best simpel ook, ik denk dat ík het zelfs kan maken haha. Wat mij daarnet te binnen schoot is dat ik nu al een jaar jouw blog volg. Vorig jaar kwam ik namelijk op jouw blog terecht nadat ik zo’n toffe video van jou had gezien dat je ook een surprise maakte voor Sinterklaas. Haha, zo leuk!

  2. Helaas doen wij niet aan surprises, maar iets roept in mij dat mijn vader zo’n volkswagen busje heel leuk gaat vinden. Ik ben alleen niet zo goed met knippen en plakken, dus ik schilder hem liever :)

    Nog een vraagje; van welk merk is je lipstick die je op hebt. Wat een mooie intense, maar niet te donkere kleur is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *