Uncategorized

Do one thing every day that scares you

Wauw dit zijn echt mijn beste outfitfoto’s ooit haha, ik ben ook zo lekker vrolijk hier. Deze dag was eigenlijk heel leuk, ik liep in mijn one-sie rond, en.. oh.. dat was eigenlijk het enige leuke.
Ik moest die dag mijn presentatie presenteren, en het slaat nergens op maar ik was zo zenuwachtig. En dan vraag ik me af waarom, waarom ben ik zo zenuwachtig, ik presenteer voor een geweldige klas en niemand zou me uitlachen, waar ben ik dan zo bang voor? Ik was de hele week al zenuwachtig, die dag zelf was ik heel misselijk, heel druk, en als ik zenuwachtig ben ga ik heel veel praten (echt heel veel), na een tijdje is mijn energie op en wordt ik stiller. Ik was misselijk en kreeg mijn eten niet door mijn keel, het lukte me niet (erg knap want ik eet het liefst de hele dag door haha, mijn eten overslaan, nee, normaal heb ik het in mijn eerste pauze allemaal op). Omdat ik heel druk was geweest was mijn energie op en omdat het me niet lukte om te eten was ik heel duizelig, ik was serieus bang om flauw te vallen. Maar het is gelukt, ik heb de helft van mijn tekst vergeten voor te lezen, filmpjes overgeslagen omdat ik zo graag weg wou voor de klas. Ik trilde en dat hoorde je ook in mijn stem, ik heb zelfs moeten janken, komop? 
Ik kan best in een one-sie door de stad rennen maar niet een presentatie geven, wat bezielt me. Nog 4 presentaties te gaan dit jaar, bij mijn vorige presentatie voor Engels ben ik helaas weggerend, maar ik kreeg wel een 4 jeej! Mensen denken dat alles op te lossen is met faalangsttraining, uhu, nee. Het heeft even tijd nodig, ik moet wat vaker presenteren en na een tijdje is het vast niet meer eng! :) 

 Hoedje – H&M | trui – Oasap.com | rokje – H&M | schoenen – Sammydress.com

12 thoughts on “Do one thing every day that scares you

  1. Hè, wat vervelend dat je zo naar wordt van presentaties geven! Ik houd er ook absoluut niet van, maar zo te horen is het (gelukkig) niet zo erg als bij jou. Wel echt naar voor je! Hebben ze op jouw school niet een training of iets die je kan volgen? Dat je dan elke week een presentatie moet geven ofzo, dat helpt wel, het oefenen.
    Ik moest trouwens erg lachen om die Marilyn Monroe op de achtergrond, met d'r handen in d'r rokje, haha.

  2. De foto's zijn echt heel leuk, presenteren is en blijft verschrikkelijk, voor mij ook maar het is wel zo dat hoe vaker je het doet hoe "normaler" het wordt zegmaar. Ik maak me van tevoren ook altijd erg druk en als ik eenmaal voor de klas sta dan gaat het wel. Paar keer diep inademen vooraf helpt ook!

  3. Ik hou ook echt niet van presenteren, ik vind dat zó eng. Serieus als is t maar 2 minuten kan k ook niet normaal praten door de trilling in mn stem :( Maar ik heb het gelukkig niet zo erg als jij hebt 😮 Je outfit foto's zijn wel heel leuk geworden :) x

  4. Oh wat vervelend dat je presentaties geven zo eng vind. Dat lijkt me echt heel erg moeilijk! Hopelijk gaat het de volgende keer wat beter. In ieder geval heel veel succes en sterkte! Je outfit is in ieder geval wel heel erg leuk, die trui is echt super. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *