Uncategorized

Doelen/ideeën voor deze vakantie!

Voor ik het wist was het alweer vakantie, whott het eerste jaar van mijn opleiding is al voorbij.. Ik had heel veel ideeën voor deze vakantie, verwachtingen en doelen. Over mijn eerste doel heb ik het gisteren gehad en vandaag ga ik in dit artikel alles op een rijtje zetten wat ik nog meer graag wil doen in deze vakantie:

1. Mezelf Spaans leren! Het is niet eens zozeer omdat ik op vakantie ga naar Spanje, maar omdat ik gewoon een andere taal dan Nederlands wil kunnen spreken. Mijn Engels is echt enorm slecht, en ik wil dat proberen te verbeteren door misschien volgend jaar in het buitenland stage te lopen. Maar het lijkt me gewoon tof als je zoiets jezelf aanleert en gewoon ook erg handig.

2. HTML codes leren te gebruiken! Dit wil ik al zoo lang, maar ik heb niet het doorzettingsvermogen om het doordeweeks na school nog erbij de gaan doen. Ik dacht de basis wel ongeveer te kennen, maar nee.. Het is heel veel moeilijker dan ik dacht en tja, ik hoop gewoon dat ik aan het einde van de vakantie mijn layout helemaal heb zoals ik zelf graag wil!

3. Mijn kamer helemaal uitzoeken! Iets wat ik elk jaar weer wil omdat het rust in je hoofd brengt. Mijn kamer is erg geordend maar toch kan er nog een heleboel weg naar de kringloop omdat ik het toch niet gebruik.

4. Mijn laptop helemaal ordenen en leeghalen. Ik heb niets voor niets een harde schijf gekocht.. En toch staat mijn laptop nog vol met foto’s die niet geordend zijn.

5. Leren longboard. Ik heb nog geen longboard en ik heb het nog nooit geprobeerd.. Maar deze vakantie (als ik mijn eerste doel heb behaald) dan koop ik er één! En tja, dan nog leren hé.

6. Mijn blog verbeteren! Niet alleen mijn layout moet verbeterd worden.. Nog zoveel meer dat ik wil veranderen en ja.. jullie zien dat vanzelf allemaal wel maar er gaat (hopelijk) veel veranderen.

7. dan als laatste, ik was het bijna vergeten. Ik wil beginnen met mijn autotheorie, en natuurlijk na een tijdje ook met rijlessen. Maar ik wil eerst beginnen met mijn theorie en die afronden voordat ik heel veel lessen ga nemen.

20 thoughts on “Doelen/ideeën voor deze vakantie!

 1. Leuke doelen! Ik hoop dat het je gaat lukken. Mijn zus is nu ook begonnen met rijlessen, maar ze heeft haar theorie nog niet. Is op zich geen punt, en als je je theorie hebt moet je wel binnen een jaar ofzo slagen, anders is 'ie niet meer geldig. Maar dat lukt meestal wel. Een rijbewijs is wel erg handig, succes!

 2. Wat een leuke doelen! :) HTML is best wel pittig, ik ben er zelf al sinds mijn 14de mee bezig en kan nog lang niet alles. En over talen verbetern, ik was op de middelbare school nooit zo goed in Engels, toen ben ik alles in het Engels gaan lezen, films zonder ondertiteling gaan kijken (eerst natuurlijk dingen die je al gezien of gelezen hebt in het Nederlands) en op social media ook veel in Engels te doen. En dat heeft zo geholpen! Misschien een tip!

 3. Leuke doelen! Ik heb op de basisschool ook eens Spaans geleerd, het is echt een mooie taal. Jammer dat ik het alweer ben vergeten.. Maar veel succes, gaat je lukken! :)

  Liefs

 4. Haha alle dingen die jij wilt doen staan ook op mijn lijstje! Ik wil ook meer Spaans gaan leren, omdat ik over een jaar naar de Vertalacadmie ga! Met Spaans als vreemde taal natuurlijk :)

 5. Oeh punt 1 had ik paar jaar geleden ook op mijn lijstje staan! Ik heb mezelf Noors geleerd :) En ik heb mn vriend zover gekregen om het ook te gaan leren! We hebben dan misschien nog niet zo'n lange relatie, maar onze droom om na onze studie naar Noorwegen te emigreren is er. Dus vandaar dat hij Noors gaat leren! 😀 Mijn Engels is redelijk maar ik ben er nog niet zeker van of ik tijdens mn opleiding een stage ga doen in het buitenland..

  Punt 3 en 4 ga ik zelf ook doen haha! Het is zo'n chaos en alles moet ook nodig schoon, tis er nogal bij ingeschoten de laatste tijd vanwege school haha!

  Punt 7 heb ik nog steeds geen geld voor XD

 6. Leuke en goede doelen! Ik zou ook graag een longboard willen maar ter vervanging heb ik eerst een penny board (een goedkope, dat wel) gekocht. Dat is mijn doel voor deze vakantie, leren penny boarden :) Liefs

 7. Het gaat het lukken ik weet het zeker! Ik wil graag mn engels verbeteren daarom lees ik nu ook Engelse boeken en ik probeer meer naar Engelse youtubers te kijken :) Ik moet ook nodig mn kamer opruimen en ik wil graag weer gaan bloggen en eigenlijk ook leren coderen, want ik kan dr niet tegen als ik zo'n lelijke lay-out heb.

 8. Wat een leuke doelen! Ik heb twee jaar Spaans gehad op school en ik kon de taal best vloeiend spreken, maar nu een jaar later bak ik er niks meer van helaas zo jammer! Ik ga ook veel Engelse films etc kijken om mijn Engels te verbeteren, genoeg tijd gelukkig :)

 9. Leuke doelen zijn het, maar vooral ook goede! Ik ben heel benieuwd hoe je Spaans gaat zijn, haha. Het is zo'n leuke taal! Je laptop ordenen is ook een goed plan. Dat heb ik laatst gedaan en alles is nu bijna gesorteerd! Over de 14000 bestanden en meer dan de helft is weggegaan. Opgeruimd staat netjes – al is het een mega klus!

 10. Erg leuke doelen!
  Ik raad je alleen aan om eerst te beginnen met rijlessen. Dit omdat je tijdens de lessen al te maken krijgt met allemaal verkeersregels. Als je naast de lessen ook begint met het leren van je theorie zal je het waarschijnlijk allemaal makkelijker onthouden en zijn alle regels ook veel logischer. Zelf heb ik het ook zo gedaan en ik ben in 1x geslaagd :) (met mn praktijk ben ik nog wel bezig haha). Ach het is een tip, je moet het uiteindelijk zelf bepalen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *