Uncategorized

Donating and dying my hair purple/lilac!

IMG_16789
Vorige week woensdag was het eindelijk zo ver, de kapster kwam! Ik had het al een jaar in mijn hoofd om mijn haar te bleken en paars te verven, maar telkens kwam er stage tussen of iets anders waardoor het niet mogelijk was. Eenmaal thuis na de vakantie, maakte ik een nieuwe afspraak. Vorige week woensdag heb ik mijn haar laten afknippen om het te doneren, een grote stap maar wel een stap waar ik enorm blij mee ben, het idee dat je hier iemand anders mee kan helpen voelt zo goed.

Nadat er 25 centimeter is afgeknipt heb ik het laten bleken en een grijze tint erover laten verven. De reden daarvan vertel ik in de video hieronder! Uiteindelijk is het nu paars, iets donkerder dan de bedoeling maar ik ben er blij mee.

Nu loop ik al een week met paars haar en heb ik enorm veel verschillende reacties gekregen, veel leuke maar helaas ook veel negatieve, ook daar heb ik het over in de video hieronder.

7 thoughts on “Donating and dying my hair purple/lilac!

  1. Ik vind het op foto's er veel mooier uitzien dan zo 'live' in je video, dan lijkt het op een een of andere manier nep haar ofzo maar dat kan ook aan de belichting liggen 😛 ik vind het vooral heel stoer van je dat je het toch hebt gedaan!

  2. Ik vind je haar echt geweldig! Zelf wil ik ook al een aantal jaar mijn haar paars verven, alleen ik durf het niet zo goed. Ik ben heel erg bang voor de reacties. Ik ben nu 17 en voor mijn gevoel is het nu of nooit. Ik twijfel echt heel erg of ik het moet doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *