Uncategorized

Don’t cry because it’s over, smile because it happened

Je hebt altijd wel dingen die lastig zijn tijdens het outfit foto’s maken, een statief, afstandbediening die niet werkt, rokjes/jurkjes die niet goed zitten, vreemde gezichten op foto’s, slechte belichting of het weer. Er zijn genoeg dingen die tegen kunnen zitten haha, en dan nog niet eens over de fotograaf beginnen want vaak is die ook moeilijk om te vinden. Dit keer gebeurde er iets anders.. Namelijk.. Ik stond volop in de hondenpoep, je moet wat voor een foto overhebben zeg. 
Ik ben nog steeds superblij met deze twee kledingstukken, mijn vest van de New Look en mijn jurkje van de H&M. Ook mijn schoenen en sokjes van de Primark blijf ik super vinden. Het enige wat wel stoort, is de manier hoe mijn legging zit, gekreukeld, dat was niet de bedoeling. 
Het medaillon komt van de markt en het kettinkje was van een andere ketting.

18 thoughts on “Don’t cry because it’s over, smile because it happened

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *