Uncategorized

Don’t dream your life, live your dream

DSC_0204
Jeaah! Nog een dagje vrij, weet je waar ik nu echt enorme zin in heb; om te gaan shoppen voor mijn kamer. Oke die zin klopt niet helemaal haha, maar ik heb erg de behoefte om heel veel spullen uit mijn kamer weg te doen en alles opnieuw aan te schaffen! Ook wel eens last van?

14 thoughts on “Don’t dream your life, live your dream

  1. Ja heel vaak, haha! Dan denk ik.. ik wil wel eens iets anders. Maar als ik dan mijn kamer helemaal zou veranderen zou ik een maand daarna weer denken; hmm.. ik wil weer iets anders en dat is niet zo heel erg goed voor mijn budget haha. Ik ben wel benieuwd hoe je je kamer zou veranderen. Liefs

  2. Die zin in je titel is echt mijn favoriete quote, haha ♥ Weer hele mooie foto's! Ja heel herkenbaar, ik zit ook te denken om mijn kast weg te doen en een MALM kast van IKEA voor in de plaats te zetten en daarbij een kleine Expedit kast bij te zetten, ik heb alleen mijn kast net een jaar… haha!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *