Uncategorized

Don’t let little things break your happiness

Het is alweer een tijdje geleden dat Cindy deze outfitfoto’s maakte, en wat was het moeilijk om met los haar op de foto te gaan. Het waaide ontzettend hard waardoor mijn haar vreemd gaat zitten. We zijn gisteren alweer aan de tweede week begonnen van school, het voelt alsof ik nooit vakantie heb gehad. Ik tel af, over 5 weekjes hebben we weer vakantie haha! 
Ik kwam er een beetje laat achter dat door blogger mijn foto’s heel lelijk worden, ik had het al gehoord bij andere bloggers maar nu merk ik het pas zelf bij mijn eigen foto’s. Ook komt er een grijze waas over, een beetje testen met verschillende bestanden en ik kwam erachter dat je via png het het minste hebt. Ik dacht misschien handig om te vertellen voor degenen die het nog niet wisten. In het vervolg dus maar via png opslaan. :) 
Jurkje, rokje, blazer, sokken – H&M | schoenen – NewLook | ring – Sammydress.com

15 thoughts on “Don’t let little things break your happiness

  1. Geweldige outfit! En het was me idd al opgevallen van die grijsachtige waas, maar ik dacht dat het hoorde, dat het vintage was ofzo haha :) Maar niet dus. Komt dat door blogger? Want ik heb het niet, geloof ik.
    xx Pauline
    fashionosaur.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *