Uncategorized

Draw my day // Youtube

YT-draw

Ik twijfelde nogal of ik dit filmpje wel zou plaatsen omdat de kwaliteit erg slecht is en ik het nog nooit eerder gefilmd heb. Helaas lukt het me nog steeds niet om een programma te downloaden waarmee ik gratis mijn filmpjes kan bewerken.

Maargoed, vandaag een filmpje waarin ik mijn dag verwerk in een simpele illustratie in mijn dummy. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, of jullie tips, ideeën, inspiratie, vragen hebben. In mijn hoofd zag het er iets anders uit dan toen ik het daadwerkelijk gefilmd had. Ik wil het zeker vaker gaan doen maar er moeten dan sowieso een paar dingen veranderen, maar als jullie zeggen; het voegt niets toe aan je blog of yt kanaal, kap er maar mee.. Dan ga ik er nog over nadenken haha. Volgende keer zou ik het in kleur willen tekenen :)

Laat het me weten!

7 thoughts on “Draw my day // Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *