Uncategorized

Dream. Believe. Create. Succeed.

Outfit-tuinbroek5

Toevallig vorige week had ik in een lente collage/wishlist een tuinbroek geplaatst en per toeval kwam ik een prachtige tuinbroek tegen bij de Primark die ik niet kon laten liggen. Zoals velen wel weten draag ik geen broeken haha, dus dit was een hele uitdaging. Ik voel me nogal ongemakkelijk in broeken, maar toch zat dit hartstikke fijn! Ik geef broeken een kans, alleen tuinbroeken hih.

Vandaag de hele dag naar school (tot 4 uur) en dan daarna in de stad eten en ‘s avonds naar een voorstelling met school en dan pas om 11 uur thuis! En gisteren (stiekem schrijf ik dit dinsdag al) want gisteren (woensdag) ging ik naar Tilburg en kwam ik pas om half 1 thuis. Vandaag dus mijn outfit in een broek hih, ik ben nu wel aan het hardlopen en heel misschien kan ik binnenkort mijn broeken wel aan!
 

 Hoedje, zonnebril – H&M | blouse – kringloop (H&M) | tuinbroek – Primark | schoenen – Dr. Martens | ringen – IAM

17 thoughts on “Dream. Believe. Create. Succeed.

  1. Wauw Room, ik vind je hem echt ontzettend leuk staan!
    Ik zit er ook aan te denken er misschien eentje te halen.. maar ik blijf voor nu nog even lekker twijfelen:).
    Vind je shortjes trouwens ook niets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *