Uncategorized

Dressing is a way of life

Soms kom je er door outfitfoto’s achter dat een bepaald kledingstuk je gewoon niet staat of dat je het eigenlijk best slecht gecombineerd hebt. ‘s ochtends toen ik deze outfit aantrok, dacht ik dat de schoenen en mijn vest perfect samen konden. Hmm, toch niet helemaal de goede kleur, en 9 van de 10 keer zat mijn jurkje verkeerd op de foto, ook niet een geweldige koop dus haha. 
Opzich kun je wel een stukje met deze schoenen lopen, maar longboarden gaat gewoon echt niet, er zit weinig vorm in en ze zijn veel te stijf. Volgende keer deze maar niet weer aan, bovendien beschadigen ze ook enorm door het longboarden helaas.
Vest – C&A | jurkje – kringloop | ketting – Zeeman | schoenen – H&M 

17 thoughts on “Dressing is a way of life

  1. Dat had ik laatst ook. Een bordeaux/paarse trui en bordeaux rode Vans. Ik trok het aan toen het donker was en op school kwam ik erachter dat het echt niet stond haha. Je vest ziet er echt heerlijk warm uit!

  2. Waar kijken die mensen op de achtergrond naar? (haha) Soms kom je er na het combineren erachter of iets werkt of niet;) Altijd goed om iets te proberen toch? Levert soms juist leuke combinaties op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *