Uncategorized

Dummy, een getekend dagboek?

 Jullie vinden het erg leuk om artikels te zien over mijn dummy, de laatste tijd teken ik veel en dat laat ik steeds vaker op mijn blog zien. Mijn tekeningetjes zijn zo simpel en makkelijk maar wel heel leuk om te maken, de kleuren worden helaas wel iets anders wanneer ik de tekeningetjes inscan of er een foto van maak. Ik wil binnenkort een nieuwe scanner kopen, een eigen scanner zodat ik wat meer met grafische vormgeving kan doen! En ik hoop dat ik met een stage wat meer leer over grafische vormgeving (als ik eindelijk een leuke stage heb gevonden). Met mijn 50mm lens ‘s avonds mijn dummy fotograferen werkte niet helemaal helaas, ach gelukkig staan veel van deze afbeeldingen ook op mijn Instagram!

Af en toe is het beschamend om iemand door mijn dummy te laten bladeren, er zitten voornamelijk veel schetsen in (die ik jullie niet laat zien haha), en een dummy voelt een beetje als een soort dagboekje, alleen schrijf je er niet alleen in maar beeld ik het uit in beelden.

19 thoughts on “Dummy, een getekend dagboek?

  1. Wauwie, die vos, lieeef! Ik vind de mensjes ook erg gaaf joh! Bij mij is het niet meer dan een stokje met vier kleinere stokjes en een, niet eens, rond, niet ingekleurd, hoofdje. (Ik vind die wallvissen (?) een beetje lijken op van die koelkaststickers, die hadden we vroeger altijd, van Danoontje of zo!)

  2. Romy, wat een prachtige tekeningetjes! Wauwie, kan zo op de voorkant van een boek (of iets anders: ik bedoel meer dat ik hoop dat je er later iets mee kunt, want dat zou tof zijn!) :)

  3. Je hebt echt een hele mooie, simpele bijzonder stijl. Echt super om te zien! Ik zou serieus overwegen om een serie ansichtkaarten te ontwerpen, voor verjaardag en wat dan ook? Daar is je stijl echt helemaal perfect voor, denk ík. En ik denk dat best wel veel mensen ze gaan kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *