Uncategorized

Duss.. Ik maak teveel foto’s?

34

Dus.. ik maak veel foto’s? Van alles wat ik meemaak, wat ik zie, wat ik eet en wat anderen eten wordt een foto gemaakt. En het ergste is nog.. ik plaats alles ook nog op het internet! Vooral tijdens feestdagen, zoals nu kerst&interklaas, zijn er zoveel leuke dingen in de winkels, en natuurlijk wil ik alles op de foto zetten. En ergens is het ook wel weer handig, want zo weten anderen waar ze het eventueel zouden kunnen kopen, toch? Verder is het natuurlijk gewoon leuk om mijn eigen foto’s allemaal weer terug te zien!

Instagram; Muchables

Ik fotografeerde veel spullen bij de Makro | ik kocht kastjes voor in mijn grote kast | ik verkoop mijn kleding, 1 velletje is helaas niet genoeg | ik zocht mijn kindertekeningen | het vriest alweer, brrrr.

Mooie zonsopgang weer elke ochtend | de nagellak die ik hier op heb is zooo slecht (misschien nog een review) | brandalarm, met Nicole | TAKKI | bij de HEMA | leuke etalages zijn er weer, misschien ga ik ze binnenkort fotograferen voor mijn blog | schapensokken <3 | na een lange tijd zag ik Floor weer!

Zo’n Ciske de Rat pet staat me niet | kwartet met treinkaartjes | bij oma | af! | het zou een leuke photochallenge zijn, elke dag een foto van je sokken maken | hulppiet | bij oma | nichtje <3

15 thoughts on “Duss.. Ik maak teveel foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *