Uncategorized

DYTG // Teken ik jou?

DYTG2

Over een paar dagen is het alweer zo ver, de DYTG (Dutch Youtube Gathering) in Houten! Ik kijk er al een tijdje naar uit en ineens ging het snel, nu ik een tekenaccount heb leek het me heel leuk om daar iets mee te doen. Dus leek het me leuk om iedereen die naar me toe komt op de DYTG, die teken ik na! Niet live hoor (om verwarring te voorkomen, ik neem mijn boekje mee waarin ik alle Instagram namen in laat schrijven :)).

Volgens mij gaan er redelijk weinig bloggers erheen maar toch wou ik het even delen. :)

Ik ben wel te herkennen aan mijn roze haar en hoedje, ik verwacht niet dat er velen komen maar om mensen in real te ontmoeten vind ik nog leuker! 😀

Ga jij ook naar de DYTG?

14 thoughts on “DYTG // Teken ik jou?

  1. Je kent mij misschien niet! Maar k volg je op instagram en ken je van hockey.! K zat niet bij je kim het team alleen zag je altijd wel het uur na ons trainen. K had me haarkleur ook roze. Maar ik bewonder het ook heeel erg als anderen het hebben! K vind het toch echt een stukje van lef hebben! Je bent een groot voorbeeld voor mij in de dingen die je doet en de manier hoe je schrijft je moet er echt iets mee gaan doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *