Uncategorized

Ebay aankoopjes

Soms is een “deal” verlopen, daarom zijn dit soort artikels lastig, ik zet er daarom soms bij wat je moet intypen om bij een soortgelijke/hetzelfde product te komen. 
Zelf vind ik wishlists of aankoopjes van Ebay heel fijn om te zien, want soms weet ik gewoon niet waar ik naar moet zoeken, hoe het heet of ik wist bijvoorbeeld niet dat het daar verkrijgbaar was. 
Vandaag laat ik de dingen zien die ik afgelopen tijd heb gekocht op ebay, niet veel maar gewoon handig om te hebben!  
Tijdens het zoeken hiernaar, kwam ik erachter dat je ook goedkope UV-filters voor je lens kunt kopen op Ebay. Ik wou deze graag nog eens proberen, helaas is het me niet helemaal gelukt om hem te testen. Zoek op; 58mm lens hood. Ik kocht deze voor ongeveer €1,50. 

Deze komt niet van Ebay maar van groupon, het is een zonneoplader voor je mobiel of Ipod, helaas hield die het niet lang vol. Hij was na 2 dagen kapot, terwijl ik hem maar 1x heb gebruikt in de trein. Helaas want hij kostte wel 19 euro.

Een camera band voor mijn Nikon camera. Hier ben ik echt heel blij mee, ik wou hem al een tijdje maar ik wist niet waar je hem kon kopen, tot ik hem per ongeluk op ebay zag. Ik heb hem HIER besteld.

En als laatste, een onderwaterhoesje voor je camera. Het was eng om hem te gebruiken, ondanks dat ik hem gebruikte met een oude compact camera, wat als die niet waterdicht blijkt te zijn. Hij werkte apart, de camera is zelf ook niet fijn, maar vanwege het condens werden de foto’s vaak wazig, misvormd of dacht je dat er water in het hoesje zat. Ik ben heel vaak in paniek geweest omdat ik dacht dat er water in zat, want ik had hem ook met mijn Ipod erin gebruikt, en die ik toch wel belangrijker dan mijn compact camera. Ik heb het hoesje HIER besteld.


Een afstandsbediening voor je camera, superhandig! Voor ongeveer een euro heb je er al één, ik heb nog geen idee waar alle knopjes voor dienen, maar waar het mij vooral om ging was dat ik zelf outfitfoto’s kan maken. Zoek op; remote control Canon, of Nikon als je een Nikon camera hebt. (de gele stipjes komen door het licht, voor de mensen die het zich afvroegen).

20 thoughts on “Ebay aankoopjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *