Uncategorized

Een dagje weg?

feeef

Ze komen er steeds vaker, sites waarop je kunt bieden of goedkoop dagjes uit kunt vinden. Tegenwoordig kijk ik voordat ik ergens heen ga gewoon op dat soort sites, het scheelt me erg veel. Als ik soms in de geschiedenis van mijn laptop kijk, dan kijk ik wel even op. Hoeveel sites ik wel niet bezoek per dag. Een tijdje terug kwam ik er pas achter dat je via internet dagjes weg kon boeken voor een hele lage prijs. Sindsdien kijk ik elke dag wel op zo’n site. Een dagje weg naar de sauna? Een weekend naar een camping of hotel? Er word heel veel aangeboden op internet waarmee je veel geld kunt besparen. De prijzen gaan elke dag omhoog, dagjes uit worden te duur om zomaar even te doen. Toen ik klein was ging ik vaak naar de dierentuin met mijn ouders en broer, maar het werd steeds duurder helaas. Als je nu een dagje naar de dierentuin gaat, ben je al gauw 25 euro per persoon kwijt (als het niet meer is). Ik vond gisteren de site Groupon en zag daar een hele leuke aanbieding, een citytrip met zijn 2en naar Berlijn, voor maar 69 euro! Wauw, door dit soort goedkope reisaanbiedingen kun je eens iets aparts doen voor een redelijk bedrag.

Ik wil binnenkort een dagje weg met mijn moeder, maar niet iets standaards zoals winkelen. Gewoon iets speciaals, Parijs? Haha, voor een dagje. Nee dat is me toch nog iets te duur voor zomaar, alleen het is wel een leuk idee om eens een weekend weg te gaan naar een ander land voor een goedkoop bedrag. Bij Groupon heb je ook spullen die erg goedkoop zijn, zoals leggings, tassen of Iphone accessoires. Neem eens een kijkje op Groupon, en wie weet vind je er wel een leuke aanbieding!

9 thoughts on “Een dagje weg?

  1. Erg handige site! Wat ook een goede site is en wat veel mensen doen is, vakantie veilingen. Ken je dat? Daar heb je ook dagjes weg zoals naar het pretpark, sauna enz. Leuk artikel!

  2. Ik wil ook steeds vaker dagjes weg, het is gewoon zo leuk en ik vind het geweldig om naar andere landen te gaan. Plan binnenkort ook een tripje naar Londen met mijn moeder, weet alleen nog niet precies hoe en wat. Als we maar gaan haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *