Uncategorized

Een kijkje in mijn dummy!

Deze vakantie heb ik de tijd genomen om een beetje te tekenen, nog lang niet wat ik allemaal wou doen want het was een beetje eentonig. Maar ik deel graag mijn creaties met jullie, al maak ik vaak niet echt wat, wat kleine doodles en schetsen, maar vaak zijn die het meest inspirerend. Vandaag een kijkje in mijn dummy, mijn 2de dummy is bijna vol helaas, maar op mijn nieuwe ga ik binnenkort tekenen en natuurlijk komt dat gauw op mijn blog! Mijn dummy is een opbergplaats voor ideeën en inspiratie, heel weinig is zelf verzonnen, heel veel is al eerder gedaan en staat al op internet!

Een dummy is te koop in een boekvoordeelshop.

21 thoughts on “Een kijkje in mijn dummy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *