Uncategorized

Een nieuwe layout!

huy

Jaa je ziet het goed! Alweer een nieuwe layout? Tja alweer. Nooit werkt mijn layout 100%, en tja nooit ben ik er helemaal tevreden over. Hier was ik dat wel over, helaas heb ik nog 4 grote fouten ontdekt en hopelijk kan ik die nog weg krijgen anders kan ik deze layout waarschijnlijk niet lang houden haha. En mijn domein werkt eindelijk top zoals ik het al een jaar wou. Er wordt nog gewerkt aan mijn blog en de fouten worden gauw opgelost hopelijk. En als dit alles ook klaar is kan ik weer volop bloggen! 😀

19 thoughts on “Een nieuwe layout!

  1. Wauw je switched inderdaad lekker veel van layouts (heb er al een heel aantal voorbij zien komen in de tijd dat ik je volg), maar ik vind ze wel allemaal heel erg mooi! Ik heb dan ook nooit helemaal door waarom je er niet tevreden mee bent maar ik snap dat je wat anders wil als er steeds fouten in zitten haha!
    Ik vind deze in ieder geval erg mooi geworden, nog wel een tip: de link naar je about pagina in je menu werkt nog niet (ws nog geen link ingevoerd) en volgens mij werkt de contact pagina voor bedrijven nog niet!
    Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *