Uncategorized

Een strak schema voor een drukke planning

hhhhhhhhhh

Terwijl ik dit typ zit Jessy naast me, jaa eindelijk zie ik haar weer. Dit weekend wordt druk, heel druk maar wel superleuk! Vandaag heb ik een meeting met superleuke meiden in Groningen! Morgen een dagje filmen en relaxen met Jessy. Maandag een hele dag school en in de avond naar één of andere voetbalwedstrijd, dinsdag een hele gezellige dag met Sanne en in de avond hockeyen. Superleuke dingen staan er in de planning maar ja helaas wel een beetje druk.
Ik heb superveel zin in vandaag, om allerlei lieve meiden weer te ontmoeten! Wat gaan jullie vandaag doen?

16 thoughts on “Een strak schema voor een drukke planning

  1. Pretty picture's! Ik ging gisteren ook naar de meeting, dat was mijn dag. En het was ook mega gezellig, echt zo tof. Ik zag jou ook, toch? Haha, dit gaat nergens over – maar wat was het een onwijs gezellig dagje! Ik wil je snel weer eens zien, ooit! :"D En houdt je aan de planning hé, veel plezier vandaag jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *