Travel

Eerste foto’s vakantie!!

untitled-12
Woensdag 14 augustus ging ik samen met mijn ouders op vakantie naar Gran Canaria, de eerste keer zonder mijn broer en zonder onze vakantievrienden, heel erg wennen dus. 17 en met je ouders mee op vakantie? er waren weinig mensen van mijn leeftijd in ons hotel, en diegenen die er waren waren daar met vrienden. Helaas geen mensen waar ik mee kon optrekken, dan maar zonnen en af en toe zwemmen.
Dit was de tweede keer voor ons dat we naar een hotel op vakantie gingen, en all in clusive zaten, eerder gingen we een keer in Turkije. Het was geen succes, maar daar schrijf ik nog wel eens iets over. Na 3 dagen zaten mijn moeder en ik op het balkon en hoorde ik ineens mijn broer schreeuwen naar mijn moeder. Het duurde ongeveer 10 minuten voordat ik mijn mond weer dicht deed van verbazing. Ik had mijn broer al een paar keer gewhatsappt dat ik wou dat hij even over kwam vliegen, daarop antwoordde hij dat ik nog even moest dromen. Ik kon wel huilen van blijdschap, het scheelde niet veel, samen met zijn vriendin Frederique kwamen ze. Mijn vakantie was ineens nog veel leuker!
Natuurlijk heb ik weer enorm veel foto’s gemaakt. En weer heb ik een grote fout gemaakt, ik heb mijn kapotte SD kaartje gebruikt waardoor weer heel veel foto’s weg zijn, eigenlijk 8GB aan filmpjes en foto’s is weg. Ik probeer het nog terug te krijgen, maar de kans is enorm klein, ontzettend dom en het was ontzettend dom en natuurlijk mijn eigen schuld tja. Ik had voor 20GB aan SD kaartjes mee, en ik heb geen idee hoe maar ik heb ook al die 20 gb gebruikt (WTF?). Wow ja..
Er komen nog meerdere artikels met foto’s van mijn vakantie, ik heb het gevoel dat elke foto die gemaakt wordt met mijn Canon mooi is, en mooie foto’s wil ik plaatsen haha.

 

20 thoughts on “Eerste foto’s vakantie!!

  1. Leuke foto's! All inclusive heb ik een keer gedaan en dat vond ik echt heerlijk dus ik ben wel benieuwd waarom je het geen succes vond, haha! Ik heb eergisteren ook heel veel leuke foto's gemaakt en die zijn nu ook opeens weg, mijn vader zegt dat het kan komen omdat mijn schijfje bijna helemaal vol zat en dat 'ie dan de minder goede sectoren gaat gebruiken om de foto's op op te slaan en dat ze dan dus kunnen beschadigen. Maar het rare is dat ik ze eerst wel gewoon kon terugkijken en dat ze pas na het maken kapot zijn. Bluh. Er zijn wel programmaatjes om ze terug te halen maar dat kost allemaal weer geld. Nou zijn het bij mij 'maar' 46 foto's (van heerlijk eten… helaas) maar vakantiefoto's kwijt lijkt me helemaal een ramp! En misschien dat je zo snel je kaartjes vol hebt doordat je Canon meer megapixel en dus grotere foto's heeft dan je Nikon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *