Uncategorized

Eerste keer Duitsland / Shoplog!

IMG_9094

Een paar minuten voordat ik dit artikel wou schrijven besefte ik me, dat ik nog nooit bewust in Duitsland ben geweest. Ik ben er alleen doorheen gereden voor een ski vakantie maar verder nooit. Best raar eigenlijk aangezien het niet eens zo ver weg is, het is dichterbij dan Amsterdam.

Gisteren ging ik samen met mijn moeder naar Oldenburg voor een kerst markt. We stapten op de bus in Leek, en binnen 2 uur waren we er al. Allereerst vond ik de huizen in Duitsland erg mooi en het viel me op dat er veel Nederlanders waren haha. Helaas was het weer niet top maar dat kon de pret niet bederven, we hebben eventjes gewinkeld en natuurlijk de kerstmarkt bezocht! Alleen persoonlijk vond ik de markt heel erg tegenvallen, en ik had me er ook totaal iets anders van voorgesteld.We hebben niets speciaals gekocht, alleen make-up & douchegel, want oooh wat is het daar goedkoop! Volgend jaar willen we naar Bremen of Münster, volgens mijn moeder zijn daar de kerstmarkten groter. Maar in de tussentijd wil ik nog wel een keer naar Duitsland, om make up in te slaan!

9 thoughts on “Eerste keer Duitsland / Shoplog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *