Uncategorized

Eerste opdracht tijdschrift // resultaat

Resultaat4

2 dagen geen artikel online geweest, iets wat niet gauw gebeurd. Ik heb het echt superdruk en helaas schiet mijn blog er een beetje bij in! Vandaag de DYTG waar ik heel veel zin in heb en morgen naar mijn oma omdat mijn nichtjes komen, ook ben ik hard bezig met een stage dus druk druk druk..

Maar wat ik jullie al een tijdje geleden wou laten zien waren de illustraties die ik laatst maakte voor het tijdschrift OWN maakte! Ik heb nooit eerder in opdracht gewerkt dus voor mij was dit helemaal nieuw, ik heb gemengde gevoelens bij het eindresultaat, nu het gedrukt is zie ik een heleboel foutjes maar van fouten kan ik weer leren natuurlijk.

Het resultaat en de ingestuurde illustraties!

19 thoughts on “Eerste opdracht tijdschrift // resultaat

  1. Mooi eindresultaat hè Romy! Daar mag je echt super trots op zijn. Ik heb samen met Tedje het magazine vormgegeven. Wat een genot om jouw tekeningen erin te hebben en wat een creativiteit! Heel tof dat je mee wilde werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *