Uncategorized

Eerste schooldag, vlog!

De week is weer voorbij, alles went weer een beetje. Maandag was mijn eerste schooldag, en zoals ik gezegd had op twitter zou ik die dag filmen! Ik had geen idee wat we zouden gaan doen op school, uiteindelijk kregen we ons rooster en kregen we 2 korte lessen over photoshop en aquarel (hier zien jullie natuurlijk nog wel wat over als er iets gemaakt is). Hieronder zie je een aparte sfeerimpressie/vlog en nog een paar foto’s!

 Omdat het voor bijna iedereen de eerste keer was, moesten we maar wat klooien met de verf, vandaar dat de “kunstwerkjes” er soms simpel uitzien, zoals deze van mij haha. Maar je hebt natuurlijk ook mensen die het al vaker hebben gedaan en die zijn nu al prachtig!

8 thoughts on “Eerste schooldag, vlog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *