Uncategorized

Eigen schuld, dikke bult.

Een tijdje geleden schreef ik in een artikel over het aantrekken van mooie kleding naar school.. Over dat dat gewoon onmogelijk is omdat het toch vies wordt. Toch probeer ik het elke keer weer, mijn favoriete blazer is nu zwart met rode verf, de panty hieronder is nu weg omdat hij gescheurd is nadat ik bleef haken aan een nietje in een tafel (duidelijk ja..). Ik maak het liefste foto’s buiten, daar komt alles mooier uit. Maar omdat ‘s avonds buiten outfitfoto’s maken onmogelijk is moest het maar binnen met de zelfontspanner.
Geen mooie belichting, geen mooie locatie, geen schoenen en geen mooie kwaliteit foto’s, maar het gaat om de outfit die nooit meer aangedaan wordt. Mijn panty is weg en eigenlijk is het shirtje niet mijn stijl, ook moeilijk te combineren omdat de kleuren bijna nergens bij passen, ach ik verzin wel wat en anders wordt het mijn pyjamashirt.
Wat vind jij fijner, outfitfoto’s binnen of buiten?

19 thoughts on “Eigen schuld, dikke bult.

  1. Leuke outfit! Wel zonde dat je geen mooie kleren aankan naar school! Ik ben meer van foto's die buiten worden gemaakt, maar af en toe binnen kan helemaal geen kwaad 😉 Liefs

  2. Balen dat alles vies wordt op school; ik kan me er wel wat bij voorstellen eigenlijk. Altijd als ik iets kunstig ga maken komt er wel ergens een vlek op. Meestal gaat het eruit, maar oost-indische inkt is stukken moeilijker schoon te maken..
    leuke outfit, dat shirt vind ik juist echt superleuk, dat is weer een beetje míjn stijl :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *