Uncategorized

Eindelijk eens dat lijstje afwerken!

rep
Eigenlijk voelt vandaag als zaterdag, ik heb geen idee waarom. Morgen nog een dagje vrij en dus een verlengd weekend! Heerlijk een dagje niets en even wat dingen doen die al een hele tijd op je to-do lijstje staan. Nooit heb je de tijd om dat lijstje af te werken en dan helpt dat ene dagje vrij daar wel bij! En natuurlijk gisteren (of nou ja nu ik dit typ vandaag) het songfestival! Ik heb gekeken of eigenlijk terwijl ik dit typ kijk ik het nu. 
Instagram; Muchables
Een hele week niet hard gelopen | comfort zone | project | ik heb een zwak voor leuke sokken en kniekousen | filmpje editten | naar de kringloop geweest | ik heb een broek aan, wauw | op de eenwieler naar school | ik twijfelde over deze tas, ik heb hem niet gekocht en nu heb ik spijt | met de klas naar Amsterdagm | jumm | omg dit eten kun je echt niet laten liggen! 

8 thoughts on “Eindelijk eens dat lijstje afwerken!

  1. Wat leuk om te zien! & Fijn dat je eindelijk eens je to-do lijstje kan afwerken :) Ik heb ook mijn to-do lijstje wat ingekort vandaag, heerlijk om dan weer fris en fruitig de week te kunnen beginnen. Zo'n Pinkster weekend mag van mij wel vaker :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *