Uncategorized

En waar is jouw rijbewijs?

Zomerfeesten12

1 van de dingen die op mijn to-do lijst staat is het halen van een rijbewijs dit jaar! Ik was van plan om te beginnen dit jaar maar ik heb uiteindelijk echt geen tijd meer ervoor, volgend jaar wil ik echt mijn rijbewijs halen, maar ik heb het onderschat. Ik wou beginnen met mijn theorie zodat ik daarna niet superlang hoefde te lessen en dan te stressen, maar nu ik zelfs auto onderdelen uit mijn hoofd moet kennen geef ik het eigenlijk wel op. Sowieso valt het me heel erg tegen hoe moeilijk vragen en informatie te vinden is op internet! Tegenwoordig wanneer ik in de auto bij mijn ouders zit vraag ik ze allerlei dingen over verkeersborden en zelfs wanneer mijn vader sleutelt aan zijn auto en nieuwe items besteld bij een onderdelenshop vraag ik waar alles voor is.

Kortom ik ben er wel mee bezig maar het is zoveel meer werk dan dat ik dacht, en het kost ook zoveel tijd en zelfs dingen die ik helemaal niet wil weten moet je toch leren en kennen. Mijn ouders vragen me vaak wanneer ik nou echt ga beginnen, maar ze moeten eventjes geduld hebben nog, het komt, het duurt alleen eventjes.


En oh wat lijkt het me gaaf om te reizen met een hippie busje, of een oude camper, hier gauw meer over!

Er zijn vast wel een paar van mijn volgers die tips hebben en/of sites waarop je het kunt oefenen, ik ben benieuwd, laat het me weten!

4 thoughts on “En waar is jouw rijbewijs?

  1. Ik zou zeggen gewoon doen waneer jij voelt dat je er klaar voor bent.
    Ja het neemt tijd en best wat energie in beslag, maar als je hem eenmaal hebt; het is zo fijn!
    Je kan dan nog meer je eigen gang gaan en je eigen ding doen!
    En het komt altijd niet precies uit zoals jij wilt, maar neem er de tijd voor want het is best heftig.
    Maar daarnaast ook ontzettend leuk om dat roze pasje in je zak te mogen stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *