Uncategorized

Er is één nadeel aan de winter

 Aaaah het is zoo lastig, outfitfoto’s maken is onmogelijk nu het zo vroeg donker is en ik nooit vroeg thuis ben. Binnen foto’s maken is ook geen optie want ik zou niet weten waar ik een vrije muur heb. Dus er komen heel weinig outfitartikels online, tenzij iemand op school outfitfoto’s wil maken haha. Vandaag een outfit die mijn oma heeft gefotografeerd, het was zo schattig want het lukte haar niet om mijn camera vast te houden!

23 thoughts on “Er is één nadeel aan de winter

  1. Wauw dan heeft je oma het nog best goed gedaan! Leuke outfit. En ik vind het ook zo irritant dat ik eigenlijk alleen in het weekend foto's kan maken en dan is er nog geen garantie voor goed licht!

  2. Ahh wat leuk dat je oma deze foto's heeft gemaakt. :) Ze heeft ook wel fotografieskills hoor! Ik vind je outfit supermooi! Leuk vest heb je aan! Het outfitfoto-probleem, ik heb er ook zo'n last van. Kom ik laat thuis van school, is het gewoon al donker terwijl ik foto's wil maken. Bah! En binnen heb ik ook geen vrije muur… :(.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *