Uncategorized

Essence All you need is red lipstick

Untitled-64

 Vandaag review ik voor jullie de Essence All you need is red lipstick. Ik kreeg hem van Joyce toen we sinterklaas vierden met het hockeyteam. Een ontzettend mooi kleurtje, ik houd van rode lipsticks en ik kan er niet genoeg van hebben. Ik had al 2 andere lipsticks gekocht die week ervoor maar gelukkig kreeg ik er één die ik nog niet had.

 De verpakking van de Long Lasting lijn van Essence vind ik ontzettend mooi, het ziet er chic uit, een stuk beter dan de andere lipstick verpakking die ik er goedkoper uit vind zien. Aan de onderkant is het nummer van de kleur van de lipstick te lezen en ook een band om de lipstick geeft weer welke kleur de lipstick heeft. In de lipstick zelf is de E van Essence gedrukt, erg leuk want het geeft het net wat extra’s, ook aan de bovenkant van de dop van de lipstick is een E gedrukt. Een zwarte matte verpakking ziet er in mijn ogen duurder en chiquer uit.

De lipstick blijft niet erg lang zitten, in tegenstelling van wat ze beloven. Na zo’n 1,5 uur ontstaan er al randjes, om het nog niet eens te hebben over wanneer je hebt gegeten, een groot minpunt. De lipstick is fijn om aan te brengen, hij is zacht, droogt niet uit en wordt na een tijdje ook niet hard.

De lipstick heeft een fijne pigmentatie, het enige jammere is dat hij niet lang blijft zitten en je hem gauw bij moet werken. De kleur vind ik erg mooi maar ik zou hem niet weer kopen maar onderscheid zich niet van vele andere lipsticks.

Deze lipstick is voor €2,39 te koop bij de Kruidvat of Trekpleister.

8 thoughts on “Essence All you need is red lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *