Uncategorized

Essence Coral Calling lipstick

Untitled-55

Laatst reviewde ik de All you need is red lipstick van de long lasting lipsticks van Essence, vandaag de Coral Calling lipstick uit dezelfde lijn van Essence.

Net als wat k in mijn andere review zei vind ik de verpakking van de lipstick erg mooi en chic. Zwart mat, een ringetje waarmee de kleur wordt weergegeven en een essence logo in de lipstick zelf en aan de bovenkant van de dop.

 Een prachtige kleur, mooi naturel en hij valt niet extreem op. Omdat de kleur niet erg fel is valt het minder gauw op wanneer de lipstick er al een langere tijd op zit, de overgang van mijn eigen lippen naar de lipstick is niet erg groot, toch moet de lipstick na 1,5 uur wel bijgewerkt worden. De lipstick blijft zacht, droogt niet uit maar dat zorgt er wel voor dat na een uur hij nog afgeeft.

Ik had nog niet echt koraal kleurige lipsticks in mijn stash, ik ben nu al helemaal fan en wil zeker nog meer van dit soort kleurtjes aanschaffen.

 Deze kleur ziet er mooi naturel uit en is niet gelijk duidelijk zichtbaar, zo springen je lippen er niet gelijk uit.

 De pigmentatie van de lipstick is fijn, de dekking is goed en mooi. Deze lipstick ga ik zeker vaak dragen.

De lipstick is te koop bij de Kruidvat & Trekpleister voor €2,39

15 thoughts on “Essence Coral Calling lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *