Uncategorized

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die

Untitled-47

 Dat awkward moment wanneer blijkt dat je oma de hele tijd tijdens het outfitfoto’s maken staat te kijken en ze op het raam gaat klikken en je heel erg schrikt… Dit was niet echt een geschikte plaats om foto’s te maken blijkt maar weer, teveel groen (en ik dacht nog zo dat dat wel wazig zou worden, maarja dan moet je wel de juiste instellingen hebben). Dit is één van mijn favoriete outfits, vooral mijn muts en vest doen het goed op de dagen dat ik geen zin heb om me goed te kleden.

 Muts – NewLook | blouse, rokje – H&M | vest – kringloop | schoenen – onbekende winkel in Groningen

De foto locatie is helaas niet super, maar gelukkig gaat het om de outfit.

11 thoughts on “Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *