Uncategorized

Everyday is a second chance,,

IMG_0404
Hoewel ik gehoopt had op meer sneeuw deze week, is dat niet gekomen. Maar geen probleem, gelukkig hebben we eventjes kunnen genieten en kan ik toch nog outfits met jullie delen. Toch hoopte ik dit jaar nog met een slee van een berg af te kunnen (hoewel ik niet weet of wij überhaupt nog een slee hier thuis hebben) of een sneeuwpop te kunnen maken! Ik kwam er trouwens achter dat de hakken die ik op de foto aan heb, eigenlijk heerlijk lopen, *happy me*!

 Hoed – TakkoFashion / shirt – kringloop / rok – Stradivarius / hakken – uit Mallorca / tas – (volgens mij) Persunmall.com / kettinkje, touwtje zo’n 10 jaar oud en het hangertje uit Mallorca.

7 thoughts on “Everyday is a second chance,,

  1. Leuke outfit. Ik had ook echt gehoopt op meer sneeuw om van heuvels af te glijden met de slee en sneeuwpoppen te bouwen, maar meer dan een centimeter en een dag hebben wij hier helaas niet gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *