Uncategorized

FASHION | Outfit Oasap + nieuwe layout!

Ik heb het al zo vaak beloofd, er komen meer outfits. Ik beloof het nu niet meer, het komt er gewoon van of niet. Wel ga ik weer mijn best doen haha. Ik weet nu ongeveer hoe ik mijn camera zover krijg om mijn hele lichaam er op te krijgen, de belichting mooi te hebben en de achtergrond als 1 geheel. Opzich zijn deze foto’s nog redelijk gelukt, op mijn redelijk sacherijnig en trieste gezicht na hihi. Ja ik weet niet, maar op outfitfoto’s kijk ik redelijk sip of kwaad. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!
 Jurkje – Oasap, legging – Action, pumps – Scapino, ringen – H&M, ketting – H&M & markt, bril – H&M.
Ook heb ik zoals jullie ook wel zien, een nieuwe layout! Ik vond het niet nodig hoor, mijn andere vond ik mooi en vind ik ook nog steeds erg mooi. Alleen nadat de instellingen van mijn laptop zijn veranderd was het gewoon niet mooi meer met mijn internet browser. Dus toen moest ik wel een nieuwe, ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het me weten.

28 thoughts on “FASHION | Outfit Oasap + nieuwe layout!

  1. Wat een mooie outfit! Je hebt je jurkje er toch mooi op kunnen krijgen, gelukkig maar 😀
    Echt een prachtige lay-out weer, maar dat zijn we natuurlijk ook van je gewend :)

  2. Super leuke outfit. Die knot staat je echt leuk!! Gewoon een keer met een big smile lachen, maar dit is ook niet lelijk hoor. Als foto's lastig zijn om te maken, moet je gewoon iemand vragen of die het voor je doet. Vroeger deed ik dat ook nooit, maar nu doe ik het altijd met m'n zus. Dan heb je veel meer verschillende foto's (close-ups..) en geen gedoe met 'het hele lichaam' erop! Misschien eerst beetje ongemakkelijk, maar het wordt telkens leuker!! Ik vind zowel je nieuwe layout als je outfit super en ik kijk uit naar de volgende 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *