Uncategorized

Festival school | “vlog”

Ik heb echt mappen vol foto’s van de afgelopen weken school! Ik zou nog eens een artikel maken met mijn resultaten van afgelopen weken, wees gerust die komt binnenkort! We zijn 2 periodes bezig geweest met decors bouwen voor het Impressfest (een festival georganiseerd bij mijn school en door mijn school). Je leeft er lang naar uit en ineens is het zover. Helaas, het weer zat tegen en er moesten wat dingen verplaatst worden en er werden helaas ook dingen afgelast. Die hele week heb ik dingen gefilmd, het waren enorm veel korte filmpjes en dit allemaal in één filmpje geplakt! Kijk hieronder mee met mijn week school.

7 thoughts on “Festival school | “vlog”

  1. Echt, jou school lijkt me zo ontzettend leuk! Dat deuntje op de achtergrond van het filmpje heeft me trouwens helemaal vrolijk gemaakt haha 😀 Superleuk filmpje! Zag er uit als een hele leuke week! Tof dat je het zo naar je zin hebt op je school!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *