Uncategorized

Fijne kerst lieve volgers

Ik heb er nog helemaal niet zoveel over gezegd, eigenlijk bijna niets op mijn blog. Vandaag is het kerst, ookal staat er en kerstboom in huis, toch heb ik geen kerstgevoel, jammer. Ik had gehoopt op een witte kerst, maar helaas! 
Gisteravond ging ik zoals elk jaar naar de kerknachtdienst in de hervormde kerk. Ik ben zelf niet gelovig dus ik kom er vrijwel nooit, dat maakt het met kerst opzich best bijzonder. Ik vind de zang in een kerk echt heel mooi, mooi als in luisteren in de kerk, niet dat ik het ooit zou downloaden voor op mijn mobiel haha. Ik ging er samen met mijn oude buurvrouw, mijn oma en moeder heen. En tja, natuurlijk ging mijn camera mee, maar ik wist niet zeker of ik er wel foto’s mocht maken, een beetje vreemd ook. Toen de meeste mensen weg waren heb ik het gevraagd en heb ik een paar foto’s kunnen maken, ik wil echt gaan oefenen met het fotograferen ‘s avonds/’s nachts want het is echt ontzettend moeilijk.
Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen, met veel eten, familie, vrienden en gezelligheid! <3

 Schilderijen van vroeger zou ik 2 jaar geleden gewoon voorbij gelopen zijn, maar sinds ik de betekenis weet van kleine symbolen vind ik ze ineens heel vreemd. Misschien een korte uitleg binnenkort op mijn blog.

 Ik ging maandag (23 december) bij Cindy pannenkoeken eten, bijpraten en foto’s maken!

18 thoughts on “Fijne kerst lieve volgers

  1. Ik ging ook naar de kerst nachtdienst en wilde ook graag foto's maken want bij ons in de kerk staat er echt altijd een heel mooie grote kerstboom :) Ik had geen fotocamera mee en zelfs geen mobiel dus heb het niet gedaan.. Ik vind fotograferen in de avond en nacht ook vet moeilijk, mijn vader legt het me wel uit wat je soms kan doen om het beter te maken maar het lukt nog niet echt haha. Fijne kerst!!

  2. Fijne kerst Roompje ♥ Ik vind het jammer dat je er niet bij kunt zijn vrijdag maar het zij zo :( Ik wil ook graag nog eens naar een nachtdienst, lijkt me erg interessant om mee te maken. Ik ben nu toch wel benieuwd naar de betekenis van het schilderij, ik wacht met smart op het artikel :)) En ja, het kerstgevoel.. Vrij weinig mensen dat dit jaar geloof ik. Maar je kunt dit ook niet echt winter noemen met 10 graden buiten. Ah joh we mogen niet klagen.

    Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *