Uncategorized

Filmpje Jessy & Myrthe

Zoals ik al eerder had verteld op mijn blog heb ik vorige week Jessy & Myrthe voor de 3de keer ontmoet, elke keer is het weer gezellig en leuk! Ze kwamen voor mijn verjaardag nog maar eigenlijk ook gewoon om de gezelligheid. Ik heb ontzettend leuke cadeautjes gekregen die binnenkort nog apart in een artikel komen. Het was een hele leuke dag. De laatste tijd film ik ook erg veel zoals jullie wel kunnen zien op mijn blog, de laatste artikels zijn voornamelijk filmpjes, vanaf nu ga ik iets minderen en komen er vaker normale artikels online, maar natuurlijk blijf ik doorgaan met filmen omdat ik het gewoon erg leuk, makkelijk & handig vind. Zie hieronder het filmpje van de dag samen met Jessy & Myrthe, het filmpje is niet goed gemonteerd omdat ik daar nogal slecht in ben.
Liefs, Romy

10 thoughts on “Filmpje Jessy & Myrthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *