Uncategorized

Fotografieproject, hoe en wat?

Naamloos2
Het fotografieproject, al 2 keer eerder er een artikel over geschreven maar niet met een uitleg erbij. 
Productiehuis is een vak waarbij we externe opdrachten binnen moeten halen en dat uit gaan werken in een groep, een tijd terug hadden Hanneke en ik geen project en moesten we een eigen project verzinnen. Het was moeilijker dan gedacht en het leek ons allebei wel leuk om eens een fotografieserie te maken. Na een tijdje werd het drukker en hadden we er eigenlijk geen tijd meer voor, we waren verplicht om ermee door te gaan en onze motivatie werd steeds minder. Haha nu is het wel weer vervelend dat leraren mijn blog lezen, helemaal eerlijk zijn over het project lijkt me niet verstandig. 
We hebben ervoor gekozen om 10 gevoelens uit te kiezen en die uit te beelden in een serie foto’s. De gevoelens komen bij de foto’s als het project is afgerond (er komt dus nog één artikel). Na een tijdje zijn Hanneke en ik allebei onze eigen weg gegaan en hebben we besloten allebei apart te fotograferen. We willen de foto’s in een fotoboek drukken/plakken (daar nog niet over uit) en dat komt in het laatste artikel hierover. 
Volgens mij ben ik niet helemaal duidelijk haha, als er vragen zijn leg ik nog wel beter uit in het uitgebreidere artikel! 

18 thoughts on “Fotografieproject, hoe en wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *