Uncategorized

Foto’s als herinneringen.

12
Ik vind het erg moeilijk om foto’s weg te gooien, ook al is het virtueel. Als ik iets leuks heb meegemaakt vind ik het fijn om soms weer terug te zien. Om dat gevoel van toen weer een beetje terug te krijgen, zodat je de herinneringen minder snel vergeet. Mijn laptop staat vol foto’s, ook foto’s die mislukt zijn. Maar ik kan mezelf er niet toe zetten om die foto’s uit te zoeken en te verwijderen. Hopelijk kan ik me daar deze week nog toe zetten want tja ik heb nog een weekje vakantie. De foto’s hieronder zijn zondag gemaakt in het fotomuseum! 

22 thoughts on “Foto’s als herinneringen.

  1. Ik ben ook slecht in foto's weg gooien. Mijn computer staat overvol met foto's van van alles en nog wat. Ik kan ze echt niet weg doen. Maar ik zal eel moeten me pc is overvol en hij moet gemaakt worden. Dus ik zal mijn best moeten doen om de leukste te bewaren 😉 xx

  2. Geweldig die camera's, ze zijn echt mooi. Het is wel herkenbaar, ik verwijder ook haast nooit foto's (of anders met pijn in mijn hart). Echt, ook al kijk ik er daarna nooit meer naar, ik wil ze gewoon niet wissen! x

  3. Mooie foto's =) Die Diana's enz zijn zo leuk!

    En ja, ik herken het! Ik heb ook nog 3 jaar oude foto's sinds ik mijn camera heb gekocht. Zelfs al zitten er totaal mislukte tussen… ik wil ze gewoon niet verwijderen!

    Ps; Net je blog gevonden via GS =) Leuk hoor! Ik ga je volgen.

  4. Mooie foto's!
    En precies hetzelfde heb ik ook, ik vind het ook zonde om foto's, en dus ook hele mooie herinneringen op beeld, te verwijderen. Ik ben nu ook een aantal foto's aan het uitzoeken om uit te laten printen en in een mooi fotoboek te plakken. Zo zal ik ze altijd kunnen bewaren en er nieuwe bij plakken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *