Uncategorized

Foto’s van mijn week!

1111
Vandaag ga ik naar Sanne om haar verjaardag te vieren en daarna wil ik nog even gaan bloggen, een best rustig dagje maar toch ook weer niet. Weet je waar ik eens zin in heb, om eens om 7 uur op te staan op zondag, te gaan douchen, ontbijten in een lekker zittende pyjama. En dan een hele dag te gaan bloggen, wauw! 
Wat gaan jullie vandaag doen?
Instagram; Muchabless

 Jeaah, versmokindogd | ik wou stoppen, opgeven | maar ik ging door | school | oma haar bloemetjes | werken, huil | wekker om 10 voor 6 ‘s ochtends om voor jullie lieve lezers gisteren een artikel online te zetten!

 Feestje van Nikki | ontbijt | met Lianne | misselijk worden van teveel koekjes | bracht de buurvrouw mee | kunstgeschiedenis | leuk klasje | liefde.
 Wat ik op moet ruimen | weggooien maar | jumm | zat op mijn kamer, jakk | project waar ik geen motivatie voor heb | tekeningen | schilderij van mijn kamer.
 Kringloop, jeah | naar een tuincentrum | platen in de kringloop | shoplog van de kringloop? | 400 abonnees behaald, wauw | jummie pop | hockeyoutfit | hockey, enn verloren.
Tekening | Hanneke huilt | Nicole die mijn schoenveters vlecht | wij hadden een leuk idee, wij als vormgevers die een dagje ruilen met de muzikanten, hun wouden dat helaas niet | jaloers? | nu alleen nog een kop thee en mijn leven is perfect | school tjaa. | nog een leeg doek.. nog wel.. 

17 thoughts on “Foto’s van mijn week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *