Uncategorized

Gekke slaapweetjes / ik deel het bed met 25 anderen!

IMG_0106
Even had ik slapen als hobby in een vriendenboekje geschreven, tot ik oud genoeg was om te beseffen dat het zonde is van mijn tijd om elke dag uit te slapen. Hoewel dat “vroeger” natuurlijk niet elke dag kon, maar nu ik elke dag zelf mijn tijden kan bepalen moet ik mezelf er ‘s ochtends van overtuigen dat ik veel meer aan mijn dag heb als ik vroeg opsta. Vandaag deel ik mijn misschien wel gênante slaap weetjes met jullie:

♥ Juist ‘s nachts krijg ik inspiratie – soms heel handig maar als ik wil slapen word ik er gek van om elke keer weer mijn lichtje aan te doen om het op te schrijven (en als ik het niet opschrijf weet ik het de volgende ochtend niet meer).
 Ik slaap het liefst in alleen ondergoed – jaja, ik kom er openbaar voor uit op mijn blog, maar ik weet dat ik niet de enige ben. Zelfs een wijd shirt belemmerd me en in de winter vind ik een pyjama broek nog wel oké. 
♥ Al mijn ledematen moeten allemaal bedekt zijn – dit is vast voor velen wel herkenbaar, het voelt niet goed als er een elleboog buiten de dekens ligt want alles moet onder de dekens liggen.. Alsof er anders een monster komt die mijn voet eraf bijt. 
♥ Soms voelt mijn bed als een bootje – vooral vroeger voelde dit zo haha, het is niet zo dat ik nu elke dag nog doe alsof mijn bed een boot is en ik de kapitein ben maar alles moet op mijn bed liggen, en geen enkel kussen mag van “boord” gevallen zijn. 
♥ Ik houd van een koud bed – zelfs in de winter, mijn raam de hele dag open en ‘s avonds lig ik dan lekker in een fris bed. Eventjes rillen wanneer je erin stapt maar des te fijner al die dekentjes op je bed zijn (hebben ze toch nog nut). 
♥ Ik deel het bed met 25 anderen – pardon Romy? Ja het waren er ooit meer, maar ik heb mijn knuffels toch maar een keer moeten splitsen, of nou ja de hoeveelheid. Ik heb niemand waarmee ik anders het bed hoef te delen dus er is ruimte genoeg, en het is ook nog eens veel gezelliger! 

16 thoughts on “Gekke slaapweetjes / ik deel het bed met 25 anderen!

  1. Hihi leuke post Romy! Ik deel het bed om dit moment met vijf anderen. Vriend + knuffels. Zelfs 1 die ik al heb sinds ik ben geboren! Ik moet altijd een flapje deken over mijn oor wat niet op mijn kussen ligt.

  2. Wat een ontzettend leuk artikel zeg! Dat van die ideeën in de nacht heb ik ook last van: heel vervelend haha 😉 En ik vind ook niets fijner dat een koude kamer: dan slaap ik juist extra diep…

  3. Haha wat leuk dat je dit met ons deelt! Persoonlijk, maar dat maakt het juist leuk. Ik ben overigens 19 en heb ook nog nachten dat ik mijn knuffelbeer uit een kast tevoorschijn tover en er nog lekker mijn bed mee inkruip 😉

  4. Een koud bed is een must voor mij, als ik weg ga en niet meer in mijn kamer kom voordat ik naar bed ga doe ik mijn raam een mini beetje open omdat ik het dan extra fijn vind om in mijn bed te gaan liggen en als mijn kussen en dekken op geen plek meer koud zijn val ik echt moeilijk in slaap. Ik heb tot een paar jaar geleden ook mijn bed gedeeld met 30 andere, zo fijn. Hahah die boot en inspiratie herken ik te erg. Leuk en origineel om te lezen.

  5. Hahaha, herkenbare weetjes! Ik heb mijn knuffels alleen op mijn 14e allang vaarwel gezegd en ze liggen nu te verstoffen op zolder. Wel was ik altijd gek op een vosje die ik ooit kreeg van een jongen waar ik helemaal gek van was, hahaha. Die heb ik nog wel een tijd bij me gehouden. En dat van inspiratie en dat alles niet van "boord" mag is heel herkenbaar, haha! Leuk artikel weer!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *