Uncategorized

Gewonnen winacties.

DSC_0030

Bijna elke blog houdt wel eens een winactie, erg leuk voor je volgers en leuk voor jezelf omdat jij weer volgers erbij krijgt. Ook ik doe vaak mee aan winacties, en wat is het leuk als je dan ineens een berichtje krijgt of leest dat je een winactie hebt gewonnen. Vorige maand kreeg ik een paar van die berichtjes, en ik had weer een reden om een paar keer per dag de brievenbus te checken of er een pakketje of een brief op mij lag te wachten. Het is alweer een tijdje geleden dus dat ik deze pakketjes heb gekregen maar toch wil ik met dit artikel de bloggers bedanken.

Deze ketting wou ik al eens bestellen, nu hoeft het gelukkig niet meer omdat ik hem gewonnen heb. Bij Stylishing.

Een superleuke armband en een portemonneetje heb ik gewonnen op de blog van Janne.

Deze ketting is gemaakt door Carlijn, ik was er erg benieuwd naar toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Gelukkig heeft de ketting de post overleeft, het doosje en de enveloppe helaas niet.

Een “neppe” Noosa armband, er werden er 5 verloot op Fablouise, de witte vond ik erg mooi, helemaal mijn stijl, toch passen deze armbandjes niet bij mij. Daarom krijgt mijn beste vriendin het armbandje.

Heel leuk dit, ik wil al een tijdje mijn kamer opknappen en dus was ik heel blij dat ik deze muurstickers gewonnen had bij Christel!

12 thoughts on “Gewonnen winacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *