Uncategorized

Girlscene // ik verkoop mijn kleding

Verkoop-1

Jajaa, ik had het al meerdere keren gemeld op mijn Instagram maar nog niet op mijn blog, ergens twijfelde ik ook enorm of ik het wel op mijn blog zou plaatsen, aangezien veel dingen te zien zijn in shoplogs of outfits! Maar ach als ik zo meer mensen blij kan maken dan maar op mijn blog plaatsen. Ik verkoop mijn kleding via Girlscene, via Marktplaats vond ik meer werk en dit is tof omdat je gewoon een eigen Topic hebt waar alles overzichtelijk in staat. Vandaag deel ik mijn topic hier, al 2 keer heb ik een afspraak gehad in Groningen op het station om de kleding te verkopen haha, vaak heel gezellig! Ik fotografeerde onder andere 2 outfits vorige week donderdag toen ik een hele tas met vintage kleding had verkocht, en wat was het gezellig!

Ik heb al redelijk veel verkocht, dus sommige dingen die hieronder staan zijn al verkocht. De link van mijn verkooptopic: http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/vintage-hm-ca-primark-sting-sieraden-sjaals-tassen-riemen-jurkjes-286905.0.html

Eigenlijk doe ik alles weg met pijn in mijn hart, maar ik heb echt teveel kleding. O.a mijn vader stoort zich eraan dat ik nu 2 kamers in beslag neem, tijd om mijn kledingkast te reorganiseren. Mijn stijl is o.a veranderd maar toch zaten er nog een hoop dingen bij die ik redelijk vaak droeg.

En nog 2 geweldige gasten met een toffe kledingstijl (gelukkig, mijn kleding is goed terecht gekomen):

Ik ben verliefd op Kayleigh haar haar, wauw!

13 thoughts on “Girlscene // ik verkoop mijn kleding

  1. Ahhh shittie, ik zag serieus een stuk of 5 dingen die ik súperleuk vond, o.a dat leren en kanten jurkje en dat spijkerbroekje, en die zijn állemaal al verkocht! Jammer jammer jammer. Volgende keer beter, je verkoopt wel echt toffe dingen! xxx Succes ermee!

  2. Wow, wat een hoop kleding! Gaaf dat je zoveel kleding hebt, aangezien je als het goed is ook nog wel wat over hebt gehouden 😉 Er zitten leuke items tussen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *