Uncategorized

Goedkoop shoppen, doe je zo.

Untitled-51
Gisteren heb ik een superleuk jurkje besteld die ik eigenlijk al best lang wou, H&M heeft altijd uitverkoop en daar maak ik altijd gebruik van. Ik koop voornamelijk mijn kleding in de uitverkoop of ik bestel het via de H&M site en gebruik kortingscodes. Eigenlijk heb ik gewoon een makkelijke shoptactiek, ik begrijp niet waarom niet iedereen deze tactiek gebruikt, het scheelt zoveel. 
Als ik iets bestel bij de H&M kijk ik eerst op http://www.uitmetkorting.nl, op deze site staan allemaal kortingscodes van verschillende webshops. Bijvoorbeeld de kortingscodes voor; Wehkamp &Vimodos, maar ook voor Bol.com en zelfs voor de Bijenkorf zijn kortingscodes te vinden! 
Mensen noemen me misschien zuinig “op een negatieve manier”, maar dit zorgt er wel voor dat ik in plaats van 1 jurkje, er 3 kan kopen (en dit is niet overdreven). Zelfs al koop ik iets in de opruiming op internet bij de H&M, dan gebruik ik alsnog de codes, verzendkosten gaat er dan af en het is dan in ieder geval goedkoper dan in de winkel. Bij de H&M is het vaak al na een maand in de uitverkoop, echt heel zonde maar wel fijn voor bijvoorbeeld mij hihi. Het enige wat ik nog mis aan deze site is dat ik geen kortingscode kan vinden voor de New Look, maar die ben ik nog nergens tegen gekomen.. Ik wil nog steeds creepers ;). 
Misschien kenden sommigen van jullie deze site al, of gebruiken jullie hem al? Voor degenen die de site nog niet kenden, hoop ik dat jullie hiermee veel geld mee besparen haha.

Misschien denk je nu wel; waarom deze foto’s bij dit artikel? Dat heeft niet echt een exacte reden, ik vond de foto’s mooi en ik zag ze staan in een map die ik opruimde. Haha. 

18 thoughts on “Goedkoop shoppen, doe je zo.

  1. Ik bestel niet heel vaak via Internet, maar als ik iets bestel, zoek ik ook altijd even naar het goedkoopste, of naar wat kortingscodes. Dat is toch mooi meegenomen! Die site kende ik nog niet, handig! En mooie foto's ook. :)

  2. Romy, ik wil even zeggen dat ik je blog super vind! Je bent zo jong en zo creatief, dat is echt een inspiratie.

    En dankje voor de site haha, ik wil ook alleen maar koopjes hebben.

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *