Uncategorized

Goodiebag High tea.

DSC_00201
Zoals ik al eerder verteld had kregen we bij de high tea een goedgevulde goodiebag. Echt superleuk dat Bonita en Jessy dat hebben geregeld voor ons allemaal. Het is alweer een tijdje geleden dat we de goodiebag kregen, een paar producten zijn al gebruikt en daar komt een review van. Ik ben benieuwd wat jullie van de inhoud vinden! Het artikel is in 2en verdeeld omdat het te veel foto’s waren anders en ik per bedrijf het nog wel persoonlijk wil houden.

Een GiftCard ter waarde van €15,00 een hartjeszeepje, een uilenketting en een mooie ring. Dit allemaal zat heel leuk verpakt in een lila kleurig zakje. Topvintage.nl
Topvintage.nl is een site met allerlei verschillende artikelen, van boeken tot badkleding. Allemaal in een vintage stijl, waar ik ontzettend veel van hou. Die GiftCard komt mij dus goed uit.

Paris Memories lipstick, hier komt een apart artikel over. Meidendomein.nl
Meidendomein.nl is een site waarop make up producten voor een goedkope prijs verkocht worden, er is veel keuze.
Een leuk pakketje met onder andere thee, chocolade & oorbellen. Desana.nl
Desana.nl een webshop waarop kleding en accessoires verkocht worden, maar ook nagellak is er verkrijgbaar.
Kaartensetje, zo lief, helemaal mijn stijl! Saitee.nl
Saitee.nl is een webshop waarbij de layout van de webshop me al aanspreekt. De webshop verkoopt pure zelfgemaakte sieraden, waarbij je vanuit kunt gaan dat het goed kwaliteit is.
Hier ben ik persoonlijk erg benieuwd naar. Een kaneel cupcake, heel leuk gemaakt. Sfeerzeepjes.nl
Sfeerzeepjes.nl heeft een ruim assortiment wat betreft zeep, er is ontzettend veel keuze. Het is prachtig om te zien wat ze allemaal kunnen maken en verkopen.
Mini zeepketting in een leuk wit zakje. Zeepromantiek.nl


Een ring met een blauwe roos. Leuke vrolijke ring die ik nog niet in mijn ringenstash had. Sweetestdesign.nl
Sweetestdesign.nl verkoopt sieraden die met de hand gemaakt zijn. Zo weet je dat je ten minste origineel bent!
 Goodie tasje met daarin een lip balsem, een strikjesring, een armbandje en een chocolaatje. Erg leuke verpakking. Dehipstedingen.nl
Dehipstedingen.nl is een prachtige webshop, veel keuze en heel veel leuke artikelen die ik graag zou willen hebben. Tassen, kettingen, ringen, telefoonhoesjes er is veel verkrijgbaar in deze webshop.
4 theezakjes, lipbalsem, cadeaubon en een nachtcrèmetester. Kagamicosmetics.com/
Kagamicosmetics.com is een webshop die zowel beauty als sieraden verkoopt. Ik ben erg benieuwd naar het masker en de producten van hen. 
Een lipbalsem van Dehipstedingen.nl hij zat in het goodietasje alleen paste niet mooi op de foto.
Feather extension, wauw deze vind ik erg mooi. Persoonlijk vind ik de oranje kraaltjes wat minder. Ik vind het haast zonde om hem te dragen omdat ik bang ben dat ik hem verlies. Buddhar.nl
Dit was nog maar het eerste deel van de goodiebag. Het andere deel komt gauw. Alle bedrijven heel erg bedankt voor het sponsoren.

18 thoughts on “Goodiebag High tea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *