Uncategorized

Goodiebag high tea + winactie!

Misschien hadden jullie het al gelezen op twitter, gezien op instagram of in het filmpje. Zondag 17 Februari hadden we de high tea en kregen we een leuke goodiebag! Jessy en ik hebben geprobeerd om een leuke goodiebag samen te stellen en dat is goed gelukt (groot en deels heeft Jessy het geregeld hoor). 
Het totaalpakket was erg leuk, ik was natuurlijk erg nieuwsgierig en erg benieuwd naar de reacties van de anderen. “volgens mij” was iedereen er erg blij mee. Vandaag een artikel waarin ik laat zien wat er in de goodiebag zat! 
En dan nog iets, er waren 2 extra zakjes met maskertjes over en Jessy en ik gaan allebei een zakje (met alleen de maskertjes) verloten. Wat moeten wij zelf met 20 maskertjes en het is toch fijn als we een lezer er blij mee kunnen maken?
Wil jij een tasje met 10 verschillende maskertjes van www.montagnejeunesse.com? Volg me met GFC/bloglovin en meld dat je meedoet! Ook op Jessy haar blog komt deze winactie. 
Testers in zakje; www.time4beauty.be
Handcrème; www.rebrocosmetics.nl 
Dit lakje heb ik nog niet uit geprobeerd maar ik ben er erg benieuwd naar!
 Een superleuk armbandje van www.sweetestdesign.nl
 Leuke oorbellen (heel mooi verpakt ook) van www.odetti.nl
 Ohh wat ben ik hier blij mee, ik ben al een hele tijd op zoek naar een gouden kruisketting en een zilveren en de zilveren heb ik nu, jeej. www.sieradenkistje.nl
En al deze maskertjes + het goodiebag tasje is van www.montagnejeunesse.com, echt ontzettend veel, en dit kun jij ook winnen!
Het enige wat je hoeft te doen om dit te winnen is mij volgen met GFC/bloglovin en melden dat je meedoet hieronder. 
Alle bedrijven heel erg bedankt voor deze leuke goodiebag! 

37 thoughts on “Goodiebag high tea + winactie!

  1. Superleuke goodiebag! Ik vind het echt ontzettend jammer dat ik er niet bij kon zijn, want volgens mij was het supergezellig. Ik doe dan ook graag mee, maskertjes zijn nooit weg! Ik volgde je al op bloglovin' :)

  2. Leuk! Ik had hem al gezien bij Myrthe. Ik zou graag meedoen en misschien is dit een beetje raar om te vragen lol, maar het lijkt me leuk om volgende keer ook te komen. Ik wil graag meer contact met andere bloggers.

  3. Wat een superleuke winactie! Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op gfc! Ik ben momenteel bezig met een eigen collectie die ik ontwerp en ik wilde leuke goodiebags maken voor een paar vriendinnen die als model willen lopen als bedankje (met o.a. een paar maskertjes), en aangezien ik dit gewoon allemaal zelf moet betalen en samenstellen komt deze winactie wel heel mooi uit! :)

  4. Whaaaa dit is zo leuk! I'm In!
    Ik kon helaas niet naar de high tea maar misschien kan ik met deze winactie toch een beetje het gevoel krijgen van de high tea!
    Ik volgde je al voor alleeeeees

    xx Sammie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *